Silberling ornamenten Delft

Restauratie Silberling in Delft door Schuller Restauratie Stukadoors

Een beschadigd Silberling ornament wordt tegenwoordig vaak vervangen door een willekeurig exemplaar, soms zelfs uit de bouwmarkt. Eeuwig zonde, want de kans is groot dat wij van het origineel een mal hebben. Wij werken hard om onze collectie antieke ornamenten uit te breiden. Staat uw ornament niet op de website? Neem dan contact op, want wij hebben meer in huis dan wat er op de website te vinden is. Wilt u uw antieke Silberling in Delft restaureren? Dan bent u bij Schuller Restauratie Stukadoors aan het juiste adres. Bij  ons is uw antieke plafond in de juiste handen. Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van de juiste technieken zorgen ervoor dat uw Silberling Ornament in Delft vakkundig in ere wordt hersteld.

restuaratie ornamentenplafond

Vakkundige restauratie Silberling in Delft

Ruim 30 jaar ervaring en een nog altijd groeiende collectie mallen. Schuller Restauratie Stukadoors is hierdoor een begrip in de wereld van restauratiestukadoors. Woont u in een monumentaal pand in Delft? Dan weten wij zeker raad met de restauratie van uw Silberling. Restauratie van een Silberling ornament is nooit hetzelfde. Daarom is een grondig onderzoek van een vakkundig restauratie stukadoor een vereisten. Ons doel is tenslotte het behouden van het oude. Inventariseren en een restauratieplan is daarom dan ook van belang voor een goede restauratieaanpak, elke restauratie is tenslotte anders. Voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u het beste contact met ons opnemen. Kijk verder op onze website of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom.

Vakgroep Restauratie Stukadoors

Wij zijn aangesloten bij de Vakgroep Restauratie Stukadoors. Dat wilt zeggen dat wij aan de hoge kwaliteitseisen voldoen en het vakmanschap van het restaureren en decoreren beheersen. Daardoor bent u verzekerd van een vakkundige restauratie van uw Silberling.